Velkommen 2012

 

Årets NNPC-bilder kåret!

Vi gratulerer Audun Rikardsen som Årets Nordiske Naturfotograf.

 

vinnerbildet2012

Se alle vinnerbildene

Nordic Nature Photo Contest seremonien 2012.

Vi kårer "Årets nordiske naturfotograf", 
mandag 26. mars kl 1800, på Filmens hus i Oslo. Nærmere bestemt Dronningens gate 16.

Arne Nævra er konferansier og kvelden blir spekket med gode naturbilder både fra han og deltagere i konkurransen. Fjorårets vinner Arnfinn Johansen viser bilder fra den fantastiske Svalbardreisen han vant med PolarQuest.

 

Vi har en del ledige plasser. Ønsker du en helaften med mange flotte naturbilder, spenningen med hvem som vinner den gjeve tittelen "årets nordiske naturfotograf", musikk fra skaurockeren Dagfinn Kolberg, så meld dere på.

 

Vi kårer også "årets unge nordiske naturfotograf", samt vinnere og premierte i åtte forskjellige kategorier.

 

Helaftenen koster kun kr 200,-, og betales kontant ved ankomst.

 

Påmeldingen sendes til:
Andre hendvendelser sendes til:

----------------------------------------------------------------------

Konkuransen Nordic Nature Photo Contest 2012 (NNPC) er nå stengt!


Vi takker for alle bidrag som er kommet inn og juryen vil nå gå igjennom alle bidrag.

 

Natur&Foto inviterer til Nordic Nature Photo Contest 2012 (NNPC)

Magasinet Natur&Foto ble startet med en visjon om å fremme nordisk naturfoto og det gode naturbildet. Nå gir vi det nordiske naturfotografiet enda et løft, ved å invitere til tidenes naturfotokonkurranse, Nordic Nature Photo Contest 2012. (NNPC 2012)


Med mange fantastiske premier.


Med fantastisk natur, et unikt lys, og en storslagen fauna og flora står den nordiske naturen i en særklasse. Dette ønsker vi å løfte frem med Nordic Nature Photo Contest. Konkurransen er internasjonal og åpen for alle. Alle innsendte bilder, unntatt kategorien fotoreisen, må være tatt i et av de nordiske landene i løpet av de tre siste årene: Norge (Svalbard), Sverige, Finland, Danmark, Island, Færøyene eller Grønland.  

Nordens naturfotograf 2012: den overordnete vinneren av alle kategoriene (unntatt fotoreisen). Vinneren får en utstilling med inntil 30 bilder i A2 sponset av FotoVideo, pluss en flott reise til Svalbard sponset av PolarQuest og en Canon A2 skriver.

Fotoreisen
: Egen klasse for den reiseglade naturfotografen. Her kan du delta med en portfolio bestående av seks naturbilder, fotografert på en og samme tur, et bestemt reisemål hvor som helst i verden. Bildene i denne kategorien deltar ikke i kampen om å bli Nordens naturfotograf 2012.

Truet nordisk natur: Med fokus på hvor sårbar naturen er, så har vi opprettet denne kategorien. Det kan være arter fra rødlista, eller bilder som dokumenterer trusler mot det biologiske mangfoldet på beste visuelle måte. Disse truslene kan være av utbygging, forurensing, faunakriminalitet og så videre. Man kan delta med inntil fem bilder. Premien er 20 000,- (NOK) Sponset av WWF

Nordens unge naturfotograf

Vi har også et sterkt ønske om å fremme fotointeressen blant de unge. Derfor kårer vi "Nordens unge naturfotograf" under 18 år. I denne konkurransen sender du inn en portfolio på åtte naturbilder fotografert i Norden.

 

Videre konkurreres det i følgende kategorier, årets nordiske fuglebilde, årets nordiske pattedyrbilde, årets nordiske landskapsbilde, årets nordiske nærbilde, årets nordiske turbilde, årets nordiske kreative naturbilde.

Les mer om de ulike kategoriene og premiene
her


Årbok
Natur&Foto gir ut en årbok med mange av de premierte bildene, inkludert "Fotoreisen" og Nordens unge naturfotograf". Boken vil også bli solgt i nettbutikken til Natur&Foto.

Målsetning:
Målet vårt med konkurransen er at enda flere skal bli glade i den fantastiske naturen som omgir oss. Gjennom bilder, utstillinger, bøker og reportasjer håper vi å nå ut til folk. Mottoet vårt er:

”Det du blir glad i, vil du også verne om.”

Vi ønsker at konkurransen skal pirre fotolysten til enda flere. Og at engasjementet for naturfotografiet styrkes.

Sponsorer Nordic Nature Photo Contest 2012
Uten velvillige sponsorer ville vi aldri kunnet gjennomført en slik konkurranse. Med sitt engasjement, viser de en positiv og god holdning til naturen. Samtidig har de et ønske om at enda flere skal kunne ta del i både små og store naturopplevelser.

På konkurransens hjemmeside kan du administrere bildene dine, endre, legge til nye etc. frem til 15. januar. Her finner du også reglement og alt annet du trenger å vite. Det koster kroner 200,- å delta. Deltagelse i årets unge nordiske naturfotograf er gratis.

Registrer deg her

 

logo nnpc net 230pxny

Våre hovedsponsorer

Våre sponsorer